Български ретрит на остров Бали

25 April 2012

Вече за четвърти път от 20.06.2012 до 05.07.2012 ще се проведе български ретрит* на остров Бали, организиран от Розалия Тинкова (Према Сагар) и гуру Йоги Тан. Чрез неповторимата атмосфера и енергия на Бали, участниците ще успеят да се откъснат от напрегнатото ежедневие и навиците си и да опознаят по-добре себе си, желанията и целите си. Ретритът ще ви зареди с енергия и ще ви обогати с практики, които може да използвате в живота - за здраве, щастие и успех на всички нива. Във времето на масово духовно пробуждане може да получим повече знания и яснота, да се свържем с нашия вътрешен учител и да тръгнем по пътя на Любовта и Хармонията.

ПРОГРАМА

Първите четири дни ще се прекарат в гр. Санур, където се провежда ежегодната церемония Балийска Ваджра Сатуа Пуджа – тя се прави от Ваджраяна Йога с цел пречистване и оздравяване на енергията на Бали и всички участници и наблюдатели на Пуджата.
Следва 9-дневен ретрит в северозападно Бали – гр. Памутеран. Включени са посещения на сакрални храмове и балийски мъдреци. В програмата има енергийни упражнения, медитации, философия, спорт и сакрално мълчание от 1-3 дни.
Храната ще бъде веганска, специално приготвена за ретрита. Участниците ще разполагат всеки ден с по 2-3 часа свободно време за разходки, плаж и почивка.

ЦЕНИ

Цена за целия период за възрастен в двойна стая - закуска, обяд, вечеря, транспортни разходи за всички екскурзии и специално облекло - 1150 €
Цена за целия период за възрастен в единична стая - закуска, обяд, вечеря, транспортни разходи за всички екскурзии и специално облекло - 1460.00 €
*за записалите се след 12.05.2012- цената ще бъде с 5 %-10 % по-висока (поради high сезона на о. Бали)

За повече информация и записване:

На място в бутик за холистични бижута „Рафаел” – ул. Леге № 10, София
На телефони: 02/483 66 40; 0888 19 37 86, 0885 17 93 10 – Лия Стоянова
е-mail: [email protected]
http://www.raphaelholisticjewelry.com

*ретрит – т англ. retreat, означава отстъпление, използва се често при групово духовно учение, като се има предвид временно отстъпление от материалния живот и пътуване към самия себе си чрез различни практики и методи на съответния гуру. Обикновено ретритът е 24-часов на усамотени, силно енергийни места, за да има максимален ефект от учението.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР