Ирина е с престилка на Yves Saint Laurent, подарък от майка й. Не й е безразлично какво ще носи, докато готви, затова от само себе си се оказала собственик на малка колекция от престилки
Снимка: Венцислава Василева
Безценната тетрадка със собственоръчно записани рецепти. По някои от страниците има пръски от вино или следи от тесто, които са като щемпел за качество на рецептата
Снимка: Венцислава Василева
Ирина обича да готви на свещи, музика и чаша с вино или просеко
Снимка: Венцислава Василева
Снимка: Венцислава Василева
Снимка: Венцислава Василева
Снимка: Венцислава Василева
Волованите от многолистно тесто се пълнят с пъдпъдъче яйце, червен хайвер и сирене „Филаделфия“, може и със сьомга, с руска салата. Тя също е по рецепта на баба Ирина и в приготвянето й се включват децата, които така се учат да режат на дребно. Волованите са идеална и бърза за приготвяне основа за приятелски брънч, който може да прелее в лека вечеря.
Снимка: Венцислава Василева
Волованите от многолистно тесто се пълнят с пъдпъдъче яйце, червен хайвер и сирене „Филаделфия“, може и със сьомга, с руска салата. Тя също е по рецепта на баба Ирина и в приготвянето й се включват децата, които така се учат да режат на дребно. Волованите са идеална и бърза за приготвяне основа за приятелски брънч, който може да прелее в лека вечеря.
Снимка: Венцислава Василева
Спомен от почивката на цялото семейство в Гърция, където традиционно се наема къща, пазарува се, готви се, варят се сладка, играе се до насита
Снимка: Венцислава Василева
ВИЗИТКА: Ирина Тенчева е пиар специалист и телевизионна водеща. Стана популярна с тв рубриките си „Най-добрата майка“ и „Град на ангели“. Миналата година създаде влога „Неделя без етикети“, който набра голяма популярност. Тя е модератор и на клуба „Модерни родители“, в който всяка трета събота от месеца родители на деца от 6 до 12 г. могат да обсъждат проблемите си със специалисти. Срещите са в Сердика Център. Живее с телевизионния продуцент Иван Христов, с когото имат син Самуил на 10 месеца.