Вечерята започна с предястие от „Мозайка от коджи лаврак“ - лаврак, приготвен с коджи ориз, с нежен мус от авокадо и уасаби и маринована краставица

Топлото предястие беше легендарната "Мисо супа" - кулинарен шедьовър, съчетаващ френската класика Буябес с елементи от традиционната японска кухня и обогатена с източната подправка тогараши и фино поширана сфера от скариди, с център от тофу

Авторският коктейл „Японска съблазън“ е дръзко и пикантно питие, приготвено с японска водка Хаку и паста Гочуджанг

Разгледай отново Затвори
ОЩЕ ГАЛЕРИИ...
Michael Kors пролет/лято 2026
Тиха елегантност: Кейт Мидълтън на погребението на херцогинята на Кент
Tory Burch пролет/лято 2026 - за жени със стил и идентичност
По червения килим на наградите „Еми“