5
Дани
08 February 2020, 21:56

Прекрасно интервю с още по-прекрасен събеседник! Като негови пациенти,в натоварения му график,ни е трудно да го опознаем и да говорим на теми,различни от инвитро процедурите. Това интервю ни дава възможност да надникнем в личното му пространство и да разберем,че освен неверояен лекар, д-р Стаменов е и невероятен човек!
След 7 годишна борба за дете, със супругът ми най-сетне очакваме появата на нашия син и дължим това на д-р Стаменов и екипа на МБАЛ “Надежда”- хора сбъдващи най-ценните мечти!

4
Сдф
06 February 2020, 12:32

Поздравления за обаятелния събеседник.Интервюто до последниат ред е вълнуващо и позволява да се докоснеш до един истински стойностен Човек, избрал нелека професия.

3
Ива
05 February 2020, 16:04

Браво! Уникална статия за необикновения човек и сърцат лекар и мъж д-р Стаменов!
От личен опит като негов пациент мога само да кажа и сега както всеки път: поклон!
Благодарение на него и екипите в “Надежда” днес гушкам 20 годин изстрадания и измечтан мой син. Само за 3 години успяхме да сбъднем чудото живот именно защото безпрекословно му се доверих и получих подкрепата и вярата от които имах нужда.
Ключовите необходимости за успех в борбата за дете, наред с професионализма и сърцатостта, разбирането и зачитане на личността на жената.
Благодаря!

2
AVA
05 February 2020, 12:44

Честно казано не бях запозната с тази личност до момента, но прочетох интервюто с любопитство и на един дъх. Поздравления за избора на такъв интересен събеседник.

Още коментари