5
Валентина
29 May 2019, 15:51

"Главен иконом и вдъхновител на шестчленно семейство, съпруга и майка на три деца." Нима "брои" и дъщерята на Иван ? След толкова грозни думи по адрес на майката на Ава, едва ли, вече порасналото момиченце мисли Тренчева за "Вдъхновител". Никой не я мрази, тази нищо не значеща за другите женица -просто хората се дразнят от неискреността и нахалното, натрапчиво присъствие навсякъде и на всяка цена. ДОСАДНИЦА.

4
Ella
06 May 2019, 00:44

До #1:
Защо бъркате позьорството и заучените фрази от евтини книжлета по самоусъвършенстване с добро говорене?
Кухостта и въздухът под налягане на тази личност е сравним само с една нейна себеподобна - Ива Екимова. Никога не мога да преценя коя от двете е по неприятна, защото и двете са ми единица мярка за наглост без грам покритие.

3
Рали
04 May 2019, 22:34

Аболютно съм съгласна-нека са щастливи! Определено и аз не бих желала да имам допир с такъв човек, а да не говорим да ми е еталон-абсурд! Смешното е, че тя се възприема и иска да бъде пример-все знае, все може.....тя все е недоспала, все натяква как гледа 3 деца, как работи....С финансирането от мъжа си (за което няма нищо лошо) за да си отвори ресторант и да си развива хобито, гледачката и чистачката вкъщи е смешно да се жалваш и самоизръкваш постоянно колко ти е трудно и колко супер-мама си....А какво да кажат оставените жени, работещи и гледащи сами децата си....С всичко друго мога да я свържа, но не и с “майка на десетилетието”- това е пародия!!!! Купена пародия-хитруша е тя! Силна, амбициизна, но за себе си-егоист! Наистина може би най- недолюбваната дама в БГ....

2
Васи
04 May 2019, 21:30

Аз разбрах едно нещо - не любовникът или любовницата развалят семейство или връзка. Аз бях предадена от човека с който прекарах 10 години заради друга жена. Ами... просто не я виня! Тя може да бъде с когото си иска! Той ме предаде. Но си тръгнах с достойнство! Разбрах, че нещата в един момент се изчерпват и трябва да умеем да продължим смело напред.
Ирина определено не е моя еталон за достойна жена, но пък е намерила своя пристан и очевидно с Иван са щастливи. Ние какво мислим, няма значение.

Още коментари