14
Бела
15 December 2020, 10:54

Години наред жената е била манипулирана и използвана за целите на мъжа. Едни са били използвани за домакини и продължаване на рода, други са правени проститутки, а трети са били слугини...Преди 12 години имах връзка с грозен програмист, който не желаех и нито веднъж не стигнах до оргазъм. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Жената трябва да се отпусне и намери подходящ партньор, който желае и спре да мисли само за продължаване на рода и финансовата издръжка. За съжаление обществото все още е много бедно и прости, за да осъзнае, че трябва да е финансово независими, за да може да си разшири кръговете и шансовете да намери това, което търси.

13
Eva
03 February 2014, 14:27

Смисълът на Живота е в усъвършенствуването на човешката душа. Безграничната Любов ви прекарва през всички изпитания, за да ви направи съвършени. Любовта представлява същината на живота. Всичко в света е проява на Любовта. Но какво е всъщност тя, малцина знаят. От къде идва, накъде отива, как тече, не се знае. Вие считате за любов благата, които тя оставя. Това са блага, а не самата любов. Любовта се опитва, вкусва се, чувства се, но не се вижда.

12
Eva
03 February 2014, 14:23

Който обича, той се повдига. В цялата история на Битието няма нито един човек, който да каже, че се е повдигнал по друг начин.Ако не обичаш, не можеш да растеш. Без Любовта човек постоянно губи, докато се превърне на прах.

11
Eva
03 February 2014, 14:19

Казвате: "И без Любовта мога да постигна желанията си."Нищо не можете да постигнете. Ако обичате, можете да станетe поет, художник, музикант, учен - всичко, каквото желаете. В Любовта се крият условията за растене и развитие. Тя развива дарбите, скрити в човека. Тя дава прозрение.

Още коментари