Вечерята започна с предястие от „Мозайка от коджи лаврак“ - лаврак, приготвен с коджи ориз, с нежен мус от авокадо и уасаби и маринована краставица

Топлото предястие беше легендарната "Мисо супа" - кулинарен шедьовър, съчетаващ френската класика Буябес с елементи от традиционната японска кухня и обогатена с източната подправка тогараши и фино поширана сфера от скариди, с център от тофу

Авторският коктейл „Японска съблазън“ е дръзко и пикантно питие, приготвено с японска водка Хаку и паста Гочуджанг

Разгледай отново Затвори
ОЩЕ ГАЛЕРИИ...
Ангелите на Victoria’s Secret пак разпериха криле
Във вселената на Chanel – свобода, любов и вечна елегантност
Нова ера на елегантността: Balenciaga пролет/лято 2026
Силата на лекотата – Max Mara пролет/лято 2026