Вечерята започна с предястие от „Мозайка от коджи лаврак“ - лаврак, приготвен с коджи ориз, с нежен мус от авокадо и уасаби и маринована краставица

Топлото предястие беше легендарната "Мисо супа" - кулинарен шедьовър, съчетаващ френската класика Буябес с елементи от традиционната японска кухня и обогатена с източната подправка тогараши и фино поширана сфера от скариди, с център от тофу

Авторският коктейл „Японска съблазън“ е дръзко и пикантно питие, приготвено с японска водка Хаку и паста Гочуджанг

Разгледай отново Затвори
ОЩЕ ГАЛЕРИИ...
Ден втори от кинофестивала във Венеция
Снимки от откриването на кинофестивала във Венеция
RIDE Into The SUN
Снимки от лятната ваканция на Ева Лонгория