В редакцията мирише на хляб

Откакто преди 9-10 години ми подариха прясно опечен хляб за Коледа и топъл козунак за Великден, направени от машина, бях планирала да си купя машина за хляб. Уханието му, когато е прясно изпечен, е сред нещата, които превръщат една къща в дом. И ето че от няколко месеца отново се върнах към идеята благодарение на офисмениджърката ни Чая. Тя е донесла своята машина за хляб в редакцията и ни прави. Ухае божествено, Чая! Получава ти се толкова вкусен! Дали ни е нужно много дълго време, за да се съберем при нея, как мислите? Режимите на всички, които пазят такива, заминават. Исках да кажа, че не издържах и вече имам машина за хляб. Най-добрите козунаци за Великден ще са моите.

 

Снимка: Стефан Щерев
Снимка: Вивиан Майер
Разгледай отново Затвори
ОЩЕ ГАЛЕРИИ...
Във вселената на Chanel – свобода, любов и вечна елегантност
Нова ера на елегантността: Balenciaga пролет/лято 2026
Силата на лекотата – Max Mara пролет/лято 2026
Едно ревю под светлините на Париж