Disney + в България от 14 юни

Лилия Или_Ева 12 June 2022

България е една от 42-те страни вЕвропа, Близкия изток и Африка, в които стартира стрийминг платформата Disney+ това лято. У нас началната й дата е на 14 юни. В България ще има достъп до над 900 филма, повече от 600 сериала и 180 оригинални продукции. Със старта на услугата феновете на Marvel ще могат да гледат над 55 филма и над 60 сериала на Marvel. Disney+ ще бъде домът на цялата Скайуокър сага – от първи до девети епизод на „Междузвездни войни“. Ще бъдат достъпни над 300 заглавия от Disney и Pixar като „Играта на играчките“,„За душата“, номинираният за Оскар „Лятното приключение на Лука“ от Pixar и част от заглавията от Walt Disney Animation Studios.

В съкровищницата са документалните филми на National Geographic и популярните поредици на канала, сериалите за Памела Андерсън и скандала с изтичането на домашния порнофилм със съпруга й - „Pam and Tommy“ и „The Kardashians“ и мистериозният трилър „Смърт край Нил“, режисиран от Кенет Брана.

Сред останалите хитови заглавия са „Семейство Симпсън“, „Анатомията на Грей“, обичани класики на Disney като „Пепеляшка“,„Рапунцел и разбойникът“, „Принцесата и жабокът“, „Мулан“(2020). Услугата ще предложи и стотици сериали, късометражни филми и специални издания на Disney Channel, включително „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“ и „Финиъс и Фърб“.

Disney+ се обогатява всяка година със 100 нови филма и развлекателни програми и присъстват ексклузивно най-новите заглавия на The Walt Disney Studios.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР