Бъдете смели и експериментирайте с комбинациите и цветовете. Заложете на връзка репички, 2-3 глави чесън и 2 малки тиквички – зелена и жълта на цвят.
Снимка:
Диана Шингарова
Джинджифилова буба
Снимка:
Диана Шингарова
Пъстра туршия
Снимка:
Диана Шингарова
Kвас от червено цвекло
Снимка:
Диана Шингарова
Кисели краставички без варене
Снимка:
Диана Шингарова
Разгледай отново
Затвори
ОЩЕ ГАЛЕРИИ...
Във вселената на Chanel – свобода, любов и вечна елегантност
Нова ера на елегантността: Balenciaga пролет/лято 2026
Силата на лекотата – Max Mara пролет/лято 2026
Едно ревю под светлините на Париж