6
Елена
09 April 2020, 16:57

Няма нищо по-гадно от това жена да отмъкне чужд мъж. Говоря го от опитV Мари е права че това обикновено не остава без последствия.,

5
AVA
09 April 2020, 14:33

До #4:
Никой човек не е "нещо", което може да "принадлежи" другиму. Ако някой е живял достатъчно дълго и не го е разбрал, разочарованието си е за него... Разбира се, че може да имате (такова) мнение и да го изказвате в публична медия. Точно колкото и останалите могат да не са съгласни с него. И то в какъвто тон си пожелаят ;)

4
Мари
09 April 2020, 13:10

До AVA:
Няма значение коя съм аз. Живяла съм достатъчно дълго, за да знам, че когато се сдобиеш с нещо, което не е твое и нараниш този, комуто принадлежи - няма да имаш щастие. Не сте ли съгласна? Говоря по принцип, не за тяхната любов. Впрочем и първият ми коментар написан обтекаемо, без да визирам конкретно тях, а самата ситуация, така че моля, не ми дръжте този невъзпитан менторски тон!!! Щом това е обществена медия и е дадена възможност за коментар, значи имам право да изкажа мнението си, още повече че не засягам нито наранявам някого конкретно. Коментарът ми беше продиктуван от Вашето изявление и е насочен конкретно срещу него.

3
AVA
09 April 2020, 12:14

До #2:
Коя сте Вие, за да класифицирате любовта (им)?! Много често обществото коментира осъдително лични неща само като страничен наблюдател, без да знае какво се случва зад очевидното.
Е, тези двама души са заедно - тоест любовта им е устояла. На всичко.

Още коментари