12
gadi
15 октомври 2016, 13:17

Тази ми идва в повече.Абсолютен случай за психиатрията.То бива да си фалшив,превзет,тази играе всички роли.Абсолютна Шизофреничка

11
Таня
13 октомври 2016, 15:30

Кроасани????
Господи помилуй!
В къщи им викаме содени питки със сирене, ама щом софийската "аристокрация" ги е кръстила "кроасани", така да е...

10
Цвети
09 май 2016, 12:46

Аз много харесвам тази жена! Има прекрасно възпитание и отношение към семейството, което за мен е най-важно! Колко жени могат да се похвалят с такова топло отношение и отдаденост към съпруг, деца, приятели и родители? Тя е перфектна, хора! За мен е пример за подражание! Колко топлота, нежност и изящество има в това, което прави за семейството си! Така трябва да изглежда истинската БЪЛГАРКА, съхранила най-важните житейски ценности! Прекрасна майка, съпруга и жена! Не Ви познавам лично, г-жо Тенчева, но приемете моите поздрави и адмирации за всичко, което сте!!!

9
Дария
30 април 2016, 00:03

Много превзето,не ми допадна. Отношението към близките е като към дресирани животни. Мъжът чисти и прибира след г-жа съвършенство, децата спазват строги правила. И ден не бих я изтърпяла ако ми е в къщата. Рецептата за кроасани или е непълна или е напълно измислена. Истински кроасани не се правят със сода, съжалявам. Това е рецепта за тутманик. Престилката ИСЛ, волованите и супниците въобще няма да ги коментирам, парвенющина.

Още коментари