Хилари Суонк обича разпродажбите

15 март 2019

Снимка: getty images/guliver

Хилари Суок не е от звездите, които обичат да пилеят състоянието си. Дори напротив. Тя признава, че често подновява гардероба си от разпродажби и по време на големите намаления. Причината – разбирала стойността на парите.

„Миналото ми не е нещо, което мога да игнорирам и да забравя. Знам какво е да нямаш пари. Сега мога да пътувам, да си плащам сметките и това ми доставя голямо удоволствие. Не обичам да пилея, винаги мисля прагматично и трезво. Ако мога да дам по-малко пари за нещо, винаги ще го направя", коментира актрисата.

Ето и още една причина Хилари Суонк да цени парите - със сигурност ще ви шокираме, когато разберете какъв хонорар е получила за „Момчетата не плачат“. „Тогава бях на 24 години. Платиха ми $3 000. За да имам здравна осигуровка обаче, трябваше да съм изкарала поне $5 000. Нямах представа, че е така, докато не отидох с една рецепта в аптеката и те поискаха да им платя 160 долара за лекарствата. Така че имах „Оскар“, но нямах здравна осигуровка“, разказа Хилари Суонк.

След като спечелила втория си „Оскар“ пък й предложили да се снима във филм с актьор, който отдавна нямал успешни роли, но пък редовно се снимал във филми, където от него се очаквало просто да е секси. „Е, на него му предложиха хонорар от 10 милиона долара, а на мен ми предложиха $500 000“, каза Суонк. Тя, естествено, отказала ролята. Студиото обаче намерило актриса дебютантка, която се съгласила да се снима срещу $50 000.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР