Звездите са в Гърция

Райън Гослинг, Ева Мендес, Пол Маккартни, Стела Маккартни, Голди Хоун и Кърт Ръсел са част от звездите, които избраха южната ни съседка за почивката си

21 June 2022

Снимка: Instagram

Гърция е особено актуална дестинация в момента за холивудските и световни знаменитости.

В социалните мрежи непрекъснато се появяват снимки и информации на нови и нови звезди, които са избрали южната ни съседка за старт на ваканцията си. Както знаем, известните и богатите обичат да сменят три-четири дестинации, преди да завършат лятната сипочивка и да открият есенния работен сезон.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Celebrity Men (@zkkomp)

 

Този път в Гърция бяха забелязани Голди Хоун и съпругът й Кърт Ръсел. Западните медии разкриват, че двамата са си купили вече къща на остров Скиатос, защото особено много им харесало да прекарват именно там почивките си. Сега са именно там.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HollywoodLife (@hollywoodlife)

В южната ни съседка е и Сър Пол Маккартни. Той избра именно Гърция, за да посрещне 80-ия си рожден ден този уикенд. Заедно със съпругата си и дъщеря си Стела са на гръцкия остров Миконос, а съдейки по снимките в социалните мрежи, се забавляват на скъпа яхта.

В Гърция са и Ева Мендес с половинката си Райън Гослинг. Двамата също са заложили на остров за почивката си. Те са на малкия остров Антипарос, който се намира точно до Парос. А за това разбрахме от профила на Ева Мендес, която пусна своя снимка от там.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

В Гърция са и Матю Макконъхи със съпругата му Камила Алвес. С тях са и трите им деца, както и майката на Матю, а двамата родители бяха заснети от папараци да скачат от скали в морето.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HollywoodLife (@hollywoodlife)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР