Революционна класика

С елегантност в сърцевината и енергизиращи връхни нотки – такава щеше да е новата дамска колекция пролет-лято на Brunello Cucinelli, ако беше парфюм

17 March 2022

С елегантност в сърцевината и енергизиращи връхни нотки – такава щеше да е новата дамска колекция пролет-лято на Brunello Cucinelli, ако беше парфюм.

Размиването на границата между дневното и вечерното облекло продължава да е актуално и за топлите сезони на 2022 година, осигурявайки ни самочувствие по всяко време на денонощието. Преведено на езика на модата това означава флуидност в силуетите и „нежна революция“ в цветовете и материите.

силуетите

Определението свободни, но с елегантна геометрия, като че ли ги описва най-добре. При панталоните симпатичен детайл са пристягащите около глезените ластици, взети назаем от спортното облекло.



материите

Перфорирани бляскави ламе кожи и леки поплини, светъл велур, женствено плетиво на една кука с прозирни ажури и бродерии, съчетание на благородни с груби материали – докосването им до кожата е като включване в зарядно устройство. Денимът е другото име на желанието за свобода. Целта е ясна – комфорт без загуба на елегантност.

цветовете

Монохромни визии и ‘matching’ комплекти поставят цвета на преден план. Ярките и наситени тонове са мирните пратеници на свободата и движението. Живи червени цветове, минерално жълто, бамбуково зелено лесно хармонират с широката гама от непреходни неутрални тонове – от най-светлото бежово и най-спокойното синьо до градското сиво.



аксесоарите

Акцент със заряда да се превърне в любим са „изнесените“ джобове, приличащи на малки чантички през врата върху рокли и връхни дрехи.

Открийте колекция пролет/лято 2022 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или на shop.mdl.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР