За специалните жени в живота ви

Бижута Tеilor в знак на признателност

04 March 2022

Март е месецът на жените, на специалните жени в живота ни! Майки, любими, сестри, приятелки, дъщери... Да откриеш идеалният подарък не е лесно, но в бижутерските колекции на Tеilor се крие перфектната изненада за любимите хора.

Независимо дали искате да подарите прекрасна огърлица с диаманти или чифт обеци с различни скъпоценни камъни, няма да се разочаровате от голямото разнообразие в магазините Tеilor в България. Деликатни и същевременно грандиозни - това са думите, които биха могли да опишат колекциите.

Бижута от злато и платина

Качеството и отношението към детайла са решаващи, когато става въпрос за бижута, особено, когато искаш да купиш символ за признателност и отдаденост за специална жена в живота ви. Фината бижутерия се прави само с качествени материали, затова в Tеilor, ще откриете само 14К или 18К злато и платина.

Златото е един от най-ценните метали и може да бъде открит в три цвята: бял, златен или розов. Платината е символ на лукса и качеството, тъй като е метал, резистентен към корозия.

Всяко бижу, независимо дали е 18К златен медальон с диаманти, пръстен или 14К обеци от бяло злато с Танзанит, е изработено с много грижа и внимание и идва с гаранционен сертификат.

Диаманти и скъпоценни камъни

Диамантът въплъщава елегантност и грациозност като същевременно е най-силният скъпоценен камък. Инкрустираните диаманти са перфектни за огърлици, обеци или пръстен.

Страхотен подарък може да бъде пръстен от 18К бяло злато с бели и черни диаманти.

Същевременно, за тези, които предпочитат по-цветните камъни, Color Your Nature колекцията носи перфектния баланс при бижутата с диаманти, аметист, цитрин и топаз.

Ще откриете и селекция от златни бижута във всяка колекция, от Урбанима до Чисти диаманти, в най-различни форми като звезди и пеперудки.

Открийте Tеilor колекциите в магазините и онлайн на www.teilor.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР