Дискусионен панел Missia23хEVA Publishing

Какво ново в издателския бизнес, каква е връзката между книгите и филмите и кое е по-лесно - да четеш или да слушаш книга?

21 June 2021

Списание EVA и Missia23 обединяваме креативни сили, за да поговорим на вълнуващи теми с още по-вълнуващи гости от и извън издателския сектор. В дискусионния панел, който ще се проведе на 23 юни, ще участват:

- Кремена Димитрова от издателство Colibri и фестивал CineLibri

- Ана Клисарска, мениджър „Издателска дейност“ в Storytel

- Жоро Тошев, журналист, водещ и писател

Гостите ще имат възможност да чуят интересни истории от богатия опит в издателската сфера на Бояна Гяурова и Адриана Андреева от творческата агенция “Студио Комплект”. А Темз Арабаджиева и Антон Биров ще разкажат повече за мултиплатформения си проект "С книги под завивките" и подкаста "Първа страница".

Модератор на събитието ще бъде литературният активист и писател Светлозар Желев, който ще балансира разпалените разговори по вълнуващите теми, които сме подготвили:

- Какво е новото и модерното в издателския бизнес;

- Какви са предизвикателствата пред това да направиш четеното модерно в наши дни;

- Каква е връзката между книгите и филмите;

- Кое е по-лесно - да четеш или да слушаш книга;

- Какви са предизвикателствата пред това не просто да напишеш една книга, но да събереш нечий живот в 200 страници;

- Кое прави печатното издание изкуство и кои са елементите, които ни карат да се възхищаваме на нещо, което виждаме, без дори да го осъзнаваме;

- Как социалните мрежи и дигиталните канали допринасят за изживяването четене и как влияят на избора на четиво.

Знаем, че четенето ни отнася далече от дома, но по-важното е, че ни създава дом навсякъде. В случая - в Missia23, залата на партера. Очакваме те в сряда, 23 юни!

П.С.: Входът е свободен, но залата ни е с ограничени места - само 50 на брой. Запази своето чрез попълване на кратка контактна форма - https://forms.gle/ptBepHeTEzpqArwq9

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР