Време за ценности

Dolce Vita белязва златните десетилетия на разцвет на италианската култура и мода. Италианският начин на живот вдъхновява и новата мъжка колекция за лято 2021 на Brunello Cucinelli

20 April 2021

Dolce Vita белязва златните десетилетия на разцвет на италианската култура и мода. Италианският начин на живот вдъхновява и новата мъжка колекция за лято 2021 на Brunello Cucinelli.

Перфектно обобщаващи  иновациите, качеството и основните ценности на марката, облеклата са способни  да придадат моментално свеж и отличителен стил.

Роля за това имат и специалните материи и техники, хармонията от цветове, подчертаната лекота и фините примеси от естествени влакна, обновените пропорции. Съвременният стил се подчертава с меки обеми при ризите, тениските, поло блузите и, преди всичко, панталоните.

Цветовете в колекцията предизвикват асоциация с летен полъх на спокойствие и релакс, създаден най-вече от хармонията между неутралните тонове. Широкият спектър от топли бежови, сиви и сини цветове е осеян със свежи летни нюанси: кобалт, аква, лимон и магента.

Лятното излъчване е подчертано от микса на копринени и ленени тъкани, с баланс между модерността и вечната елегантност, изисканата комбинация от памук и вълна от Sea Island и свежите плетени текстури - всички те придават лек, небрежен, но изтънчен привкус при костюмите и саката.

Открийте колекция пролет/лято 2021 в бутик Brunello Cucinelli, ул. Съборна 4

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР