Горещи тенденции от слънчевия Маями

Новата колекция на Tommy Hilfiger Miami Vibes за пролет 2021 е вдъхновена от щата Флорида, носейки ни много настроение…

25 February 2021

Откакто създава своя моден бранд през 1985 г., дизайнерът Томи Хилфигър си поставя за цел да подарява на хората онзи оригинален, неподражаем стил, характерен за волния американски дух. И досега никога не е разочаровал верните си почитатели.

Новата колекция от Tommy Hilfiger за пролет 2021 Miami Vibes е същинско въплъщение на философията на дизайнера. Тя, както името подсказва, е вдъхновена от слънчевия щат Флорида и най-вече от града Маями.

Дамската и мъжката линия от колекцията ни приканват да пуснем пролетните палитри в гардероба си, защото топлите дни са съвсем близо.

Кънтри клубовете в Палм Бийч, архитектурата на кварталите в Маями, повлияна от културата на Латинска Америка, естетиката на улица Ocean Drive – това е сърцето на новата колекция на марката.

Запазена марка на жителите на Маями са емблематичните поло тениски. Tommy Hilfiger ги разчупва с нови кройки, богатство от принтове и десени.

Летните рокли и класически ризи също са освежен, модерен прочит (разбира се, няма как да се разминем с хавайската риза!), като иконичното за марката райе в светлосиньо и бяло придава на дизайните лукс и стил, без да отнема усещането за безгрижност и свобода.

Почитателите на Tommy Hilfiger ще са щастливи да научат, че в момента част от ключовите модели са налични в магазините на бранда в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

Цялата колекция ще можете да откриете там в първите дни на март.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР