Какво чете... Поли Генова

Лилия Или_Ева 12 December 2020

Снимка: Томислав Михайлов

Още с появата си на 27 ноември новият сингъл на Поли Генова Last Night дебютира директно на второ място в класацията за най-слушана българска музика на ПРОФОН и BMAT. А Орфей Мюзик го разпространяват дигитално по целия свят чрез компанията Warner Music, номинирала го за парче на месеца за региона. Стилът му е синтуейв или ню диско, в крак с актуалните световни тенденции в музиката. Създаден е от същия екип, който стои и зад предишния й хит How We End Up – гласуващият член на наградите Грами,  световноизвестният naBBoo, и Romy Dia, известна с колаборациите си с David Guetta и Martin Garix. 

Поли е изкушена от литературата. Какво обича да чете, ще прочетете тук, а повече за нея и семейството й, четете в новия брой на EVA, на пазара следващата седмица

Поли Генова: Аз съм един книжен плъх. Книгите много ми помагат да погледна нещата отстрани, да имам спокойствието да открия отново себе си, да полетя в мечтите си и въобще да прекарам малко време в свят, в какъвто би ми се искало аз и любимите ми хора да живеем.

Какво четеш сега?

Току-що приключих един интересен криминален роман. Харесвам всякакъв тип литература - новели, романи. Много обичам българска поезия. Блага Димитрова, Петя Дубарова и Яворов са ми любими. Блага Димитрова ми е помагала в моменти на нужда от съвет. Според мен пише изключително. Представя конфликтите по един женски по-различен начин и можеш да почерпиш мъдрост. От години чета романа й „Пътуване към себе си“. Нужно ми е много време да го осмислям, но ми е помогнал много.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР