Моден блиц с Грета Желева

Мениджърът на Amber Beauty Club е красноречив пример за това, че поддържането на визията ни днес е показател за отношение към себе си

11 November 2020

блуза No21 от бутик Trend Box, пола No21 от бутик Trend Box, диадема No21 от бутик Trend Box

Снимка: EVA

Майка на две деца и представител на бизнес дамите от ново поколение, Грета Желева ръководи център за красота, който бързо доказа, че зад мотото му стои самата истина: „Място без компромиси!“ За нея професионализмът е тясно свързан с отношението към хората и затова в работата си се е заобиколила именно с такива - хора с широк мироглед, модерни и готови за постоянно развитие. Грета Желева е отличен пример за това как да не допускаме компромиси както в професионалния и личния живот, така и в гардероба си.

Плетивото е… удобно, красиво и много актуално. Блузата по тялото с леко квадратно деколте подчертава красивите рамене и шия на Грета, а този bodycon силует е допълнен и от кожената пола с висока талия и дължина около коляното, която издължава пропорциите. Обраният силует позволява и допълнителен акцент под формата на диадема.

Дрехите от кожа не са това, което са. Ако доскоро устойчивата кожа беше сякаш пренебрегвана, то тази есен дрехите, изработени от нея, са сериозен тренд. Панталоните на Philosophy di Lorenzo Serafini може да се носят както в ежедневието, така и при по-елегантни поводи, в зависимост от горната част и обувките, разбира се. Един от любимите аксесоари на Грета са шапките, а в този случай баретата внася доза френски шик, който тя допълва с избора си на тренди кубинки.

Тази есен ще мине под знака на костюма, а елекът, в главната роля този сезон, внася в него нотка на строга елегантност – усещане, което отива на крехката фигура на Грета и което тя напълно естествено пречупва през своята женственост. Изборът й на аксесоари е в посока архитектурен минимализъм, а равновесието идва от ризата с малко повече детайли и обем.

НАКРАТКО
Любим дизайнер/Бранд: Monse, Chloe, Louis Vuitton
Аромат Maison Francis Kurkdjian- Oud Satin mood
Филм Men on fire
Песен Feeling good - Michael Buble
Книга „Атлас изправи рамене“ на Айн Ранд
Дестинация Дубай
Вреден навик пуша

Твоят личен стил в три думи… елегантен, удобен, съобразен.
Тенденцията, от която ще черпиш вдъхновение през новия сезон е... Oversize палтата с големи геометрични джобове.
През есен/зима 2021 ще инвестираш в... класически аксесоари.
Защото... ме характеризират най-добре и пасват на моето ежедневие.
И с удоволствие ще продължиш да носиш... ленената риза на мъжа ми, когато сме на почивка.
Всъщност в гардероба ти винаги ще има място за… за още един Birkin (добра инвестиция е).
И никога няма да те видим облечена в… crop top.
Адмирираш жените, които... знаят какво искат и знаят как да го постигнат.
Основните съставки на добрия стил са… да усетиш кога да спреш да добавяш аксесоари. Добрият стил не струва скъпо.
А в графата „лош вкус“ би поставила… прекалената голота. Пошло е и е проява на лош вкус. Както и когато не си облечен подходящо за съответното място или събитие. По-добре да не те запомнят изобщо, отколкото да те запомнят по-този начин.  
Луксът за теб е… Времето, което споделям с любимите хора.


Как купуваш дрехите си – планирано или по-скоро емоционално… Предимно онлайн и изключително планирано. Рядко съм се поддавала емоционално на някоя дреха или аксесоар, за които да съжалявам и да не нося. За мен това е инвестиция, която трябва да ми свърши работа за определен период. Имам други хобита.
Най-добрата част от твоята работа е... че работя това, което ме прави щастлива и имам възможност да надграждам себе си.
Думата, която те описва най-добре в този момент е... Благодарна.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР