Galia от КариZма в EVA през април

03 April 2020

Снимка: Светослав Караджов

Талантът е като вирус. Пулсира във вените, тупти в сърцето, движи се с всяко вдишване и издишване и избира посоката, в която да се движиш. Имаш ли талант, носиш корона, на която си длъжен да служиш.

След осем години в Англия, половинката на един от най-прекрасните български дуети КариZма - Galia не успя да устои на сцената и се завърна у нас с участието си в шоуто "Като две капки вода". Може би ще последват и сингъл, видео, албум. Ще видим.

Пред EVA Galia разказва за живота си в Англия, срещите си с английската кралица, Род Стюърт, Хю Грант и още големи звезди, за мъжа до себе си, за пътуванията си преди да го срещне, за любовта им. Научаваме как са се срещнали КариZма и каква е била причината за раздялата им. Говорим за многобройните посоки, в които красивата половинка на дуета иска да продължи, като здравословната гурме-кулинария, модата, мотивационните уъркшопи и каква е нейната рецепта за реализиране на мечти. Ексклузивно в новия брой на EVA.

Запълнете качествено времето си у дома – четете! Четете книги, четете EVA. Ще ви пренесем на места, на които в момента е трудно да бъдеш физически. Ще ви разкажем истории, които вдъхновяват, пленяват, разтърсват и провокират. Животът продължава и е важно да сме заедно в този труден момент.

Търсете ни на бензиностанциите и във всички работещи места за продажба на преса и печатни изделия.

Може да ни закупите и онлайн – https://eva.bg/magazine#.XoXfMnLgp8I. Доставката е чрез български пощи и е безплатна за вас

1 КОМЕНТАР
1
Читател
03 April 2020, 10:12

Изборът Ви за корица е много удачен, но мисля, че експлоатирането на темата за пандемията е проява на лош вкус. Според мен хората имат нужда от разсейване от общата инфодемия, защото другото само задълбочава кризата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР