Карпачо с пушена сьомга

Диана Шингарова 27 February 2020

Снимка: Диана Шингарова

Лесно и бързо предястие, съчетаващо даровете на морето с богатството на земните вкусове.

Необходими продукти:100 г пушена сьомга, 4 репички, 1 малко червено цвекло, настъргана кора от 1 портокал и плода на резени, 1 малка глава лук шалот, магданоз за поръсване, зехтин, сол и прясно смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне: Изберете красива чиния и аранжирайте последователно слайсове сьомга, резените портокал и нарязаните репички, червено цвекло, лук. Поръсете с магданоз и овкусете със зехтин, сол и прясно смлян черен пипер. По желание декорирайте с ядливи цветя и добавете заквасена сметана за по-плътен вкус.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР