Ново десетилетие, нови технологии

През март можете да се сдобиете с телефона Motorola Razr, който вдига летвата в света на технологиите...

eva.bg 01 January 2020

В съвременния технологичен свят, в който всичко се случва на бързи обороти, смартфонът е като продължение на ръката ни. В него се съдържа цялото ни ежедневие и всичко необходимо е на клик разстояние.

Днес можем да имаме изискването към телефоните си да бъдат повече от просто телефони. Искаме бързи, качествени снимки, които улавят мигновено моментите, които желаем да запечатаме, трябва ни огромно пространство памет, за да поберем всичките си необходими файлове, издръжлива батерия и какво ли още не...

EVA_Freedom

Не на последно място идва дизайнът – като едни от най-използваните устройства в ежедневието ни, смартфоните трябва да са стилни, дизайнът им трябва да бъде безупречен, за да може телефонът да стане част от арсенала ни с аксесоари.

ПРОЧЕТЕТЕ EVA FREEDOM ТУК

През 2020 г. се радваме на все повече усъвършенстване и разширяване на възможностите на смартфоните – тези важни атрибути, без които не излизаме от вкъщи. След обявяването на лансирането си през ноември, сега целият свят отново заговори за Motorola Razr - новият модел смартфон на марката. През март тази приятна изненада на технологичния пазар ще бъде налична в A1. Възможностите на новото десетилетие се отварят пред нас!

Motorola преоткриват Razr като съвременен телефон, подарявайки му опцията да се сгъва напълно и съответно да бъде изключително удобен за работа.

Новият модел има усъвършенствани характеристики и функционалности. Специалната панта на телефона е направена така, че екранът да се затваря плътно и дисплеят да бъде защитен.

Тази страхотна иновация кара смартфона да изглежда страхотно в затворено положение и да добива наистина компактни размери. Забелязали ли сте как смартфоните имат тенденцията да стават все по-големи и некомпактни? Те вече трудно се побират в джоба ни. Но с Motorola Razr този проблем е решен. Телефонът може да се побере и в най-кокетната, малка дамска чанта, защото добива размерите на пудриера.

Този смартфон има капацитивен сензор за отпечатъци в бутона под екрана, както и нано покритие срещу водни пръски. Разполага с четири микрофона, USB 3.0 Type-C порт и Android 9 Pie.

Нека обърнем внимание на страхотния дисплей - моделът предлага Flex View pOLED такъв с диагонал 6.2” и резолюция 2142х876 (21:9) пиксела, който се сгъва вертикално, което му позволява, както споменахме по-горе, да се сгъва напълно. Телефонът разполага и с втори 2.69” OLED сензорен дисплей, който има резолюция 800х600, което го прави перфектен за лесен достъп до камерата за направата на селфита, или пък за проверка на нотификации.

Готови сме да се възползваме от новите възможности на съвремието с този верен помощник, а в същото време и прекрасен аксесоар, чийто стилен дизайн пасва навсякъде.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР