Конкурс за дизайн на кухня

Четири български проекта влизат в топ 10

19 December 2019

Международният конкурс за дизайн на кухня, организиран от AEG, за пореден път предизвика интереса на професионални интериорни дизайнери от цяла Европа.

От българска страна 15 претендента се състезаваха за голямата награда и 4 от тях попадат във финалната селекция. Българските участници са впечатлили журито с нестандартен дизайн, функционалност, красота и усещане в кухнята, което е сърцето на всеки дом.

Проектът на Камелия Терзиева за модерна кухня в класическа сграда е опит за синергия между настояще и минало.

Беатрис Тодорова предлага луксозна визия с практични затварящи се шкафове, зад които електроуредите остават скрити, когато не се ползват.

Цветомира Гиргинова представя проект на тема „100 години от основаването на влиятелното училище за дизайн Баухаус“.

Проектът на Павел Василев съчетава лукс и удобство в просторна кухня в мезонет.

Международният ежегоден конкурс за дизайн на кухня на AEG е форум за изява на дизайнери, които да представят своята гледна точка за предназначението на кухненските уреди и удоволствието от готвенето. Победителите печелят страхотни награди, сред които уреди AEG и кулинарни преживявания. Конкурсът за 2020 г. ще бъде отворен в началото на следващата година.

Международният конкурс, организиран от AEG, оценява иновативни проекти и реализации на интериорни дизайнери. Предложенията можете да видите на: https://kitchendesign.aeg.com/

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР