С аромат на кафе

eva.bg 10 December 2019

Световната марка за кафе, машини и аксесоари Nespresso откри официално първия си бутик в България, който се намира в Paradise Center, София.

За доброто настроение на гостите се погрижи любимият актьор Юлиaн Вергов, а специално за откриването в Бългaрия пристигна официалният посланик на Nespresso Александрос Панагулиас. На ексклузивен мастър-клас той демонстриранай-популярните кафе напитки, премиалните нотки и спецификата на ароматите в продуктовата гама на марката, която предлага 28 различни вида капсули. Компанията избира само най-висококачествените зърна, а кафето се характеризира с изтънчени аромати.

Историята започва през седемдесетте години на миналия век, когато малката еспресо машина предизвиква истинска революция в приготвянето на висококачествено кафе в домашни условия. Компанията гарантира снабдяването с кафета от най-висок клас, като в същото време осигурява на фермерите по-добри доходи и се грижи за околната среда. Към този момент развива дейността си в 76 страни, между които вече е и България.

1 КОМЕНТАР
1
Антония
01 January 2020, 01:57

Ужасно лицемерие е да произвеждаш кафе на капсули и да твърдиш, че се грижиш за околната среда.

ТВОЯТ КОМЕНТАР