Световни дизайнери идват в България

„Дибла Семинар“ е най-новият проект, който цели да докаже, че българската публика заслужава и може истински да оцени най-доброто от световния дизайн.

26 September 2019

За първи път петима световно признати авторитети в сферата на архитектурата, интериорния и продуктов дизайн, както и специалисти по въпроси, свързани с управлението на проекти, маркетинг и външни пазари идват в страната ни по покана на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“.

Лекторите ще споделят с публиката своите тайни за успех на 10-и октомври 2019 г. в „Интер Експо Център“. Италианският архитект Федерико Делросо, определян като един от десетте съвременни дизайнери, променили света, ще представи пред публиката авторския си филм „Да мечтаеш истинското“ (“Dreaming the Real”), който е и част от официалния подбор на Миланския фестивал за филми за дизайн 2018 г.

Избрана за „Водещ дизайнер на 2018 г.“ от Index Architecture & Design Awards и носител на престижната Награда за цялостен принос от Identity Design Awards, Изабел Пинтадо е истински диамант в короната от лектори на събитието.

Хасегава Аой, ръководител на магистърската програма за интериорен дизайн в Академия „Домус“, Италия, ще разкрие най-важните принципи за успешен маркетинг в интериора и архитектурата.

Инж. Татяна Станчева със своя над 15-годишен разнообразен и богат професионален опит във водещи фирми като Телетек Електроникс и Софарма Трейдинг ще представи практически и работещи съвети за водене и управление на успешен проект, свързан с дизайна.

Румънският продуктов дизайнер Атила Верес ще сподели какво му е помогнало да спечели редица световни отличия, сред които Наградата за иновации 2019 г. от InternationalHousewaresAssociation, наградата от DesignIndexADI, както и първа награда от съревнованието BMWCreativeLab.

Следете сайта и фейсбук страницата на платформата „Дибла“ за най-актуалната информация.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР