AVON дари 100 000 лв. от кампанията „Мисията срещу рака на гърдата“

Дарението ще продължи дългогодишния ангажимент на компанията за осигуряване на подкрепа на жените с рак на гърдата по програмата „Бъди до мен“, съвместно с Фондация „Една от 8“

12 June 2019

AVON България продължава за четвърта поредна година своето партньорство с Фондация „Една от 8“ с председател Нана Гладуиш, реализирайки ново дарение с цел подкрепа на диагностицираните с рак на гърдата жени и техните семейства и ранна превенция чрез безплатни профилактични прегледи. Дарението е на стойност 100 000 лв. и ще бъде използвано за продължаване на съвместната програма на AVON и Фондацията- „Бъди до мен“, създадена през 2015 г.

Набраната сумата в рамките на кампанията „Мисията на AVON срещу рака на гърдата“ през изминалата 2018 година, ще помогне на Фондация „Една от 8“ да продължи да осигурява психологическа, юридическа, информационна и емоционална помощ на засегнатите жени и техните семейства, както и безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата и специализирани сутиени след мастектомия. През тази година Мисията на AVON срещу рака на гърдата ще постави фокус и върху повишаване на информираността на обществото за симптомите на болестта и важността на ранната превенция. Чекът за дарението бе връчен от Даниел Шопов - търговски директор на AVON за България, Македония и Албания, на Нана Гладуиш, председател на Фондация „Една от 8“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР