А пък Бруклин Бекъм и Хана Крос са в Малибу

eva.bg 11 June 2019

Снимка: Instagram

Тяхното лято вече започна! Бруклин Бекъм и Хана Крос си прекарват страхотно в Малибу.

Двамата споделиха кадри от почивката си и видимо не могат да свалят ръце един от друг. Колко са влюбени си пролича още на филмовия фестивал в Кан. На червения килим двамата не спряха да си раздават целувки и прегръдки.

Бруклин се изявява като фотограф, а Хана – като модел, затова не е изненадващо, че той непрекъснато снима своята красива приятелка и я споделя в социалните мрежи.

Наскоро обаче започна да се говори, че Дейвид Бекъм не е съвсем съгласен с връзката на сина си с Хана Крос. Приближени твърдят, че двамата с Хана непрекъснато се карали на публични места, а 20-годишният Бруклин, влюбен до уши, не можел да мисли трезво над нещата. Дейвид вероятно е притеснен, че 22-годишният модел може да манипулира сина му, затова го съветва да се дистанцира от нея за известно време, за да помисли какво бъдеще биха имали заедно.

Макар и само слухове, факт е, че когато цялото семейство Бекъм почива цяла седмица в Маями, Хана не бе поканена. Това потвърждава, че все пак Бруклин е прекарал известно време разделен от нея.

Откакто е с Бруклин, Хана доби много повече популялност и пред нея се отвориха доста нови възможности. Тя стана лице Bershka Beauty и ангажиментите й като модел се увеличиха.

В момента двамата изглеждат истински щастливи и дори да е имало сътресения във връзката им, в момента поне всичко е утихнало.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР