Косата ни го заслужава, кожата ни го заслужава, ние го заслужаваме

11 June 2019

Да работим, да се грижим за децата си, да обръщаме внимание на съпрузите си, да се видим с приятелки, да поддържаме домакинството и не на последно място... да изглеждаме прекрасно! Изобщо не й е лесно на съвременната жена, от която се очаква всичко това, че даже и повече.

Факт е, че покрай многото ангажименти, задачи и семейни задължения, повечето жени оставят грижата за външния си вид на заден план. Ако остане време, когато намерим време... А истината е, че заслужаваме време за нас, може би повече, отколкото осъзнаваме.

В стремежа да надхитрим препускащата стрелка на часовника, ви разкриваме малък трик за поддържане на перфектен външен вид, който спестява усилия и време.

Alive! коса, кожа и нокти на Nature's Way е страхотна комбинация от витамини, колаген, зеленчукови и плодови екстракти срещу състарена кожа с бръчки, косопад и меки, чупливи нокти. Всяка дневна доза осигурява биотин, отлично усвоим колаген, екстракти от плодове и зеленчуци и др.!

Как действа:

- Предлага ефикасна защита срещу бръчки и фини линии, допринася за възстановяване еластичността на кожата, предимно в зоната на деколтето и шията.

- Подхранва в дълбочина и спомага за поддържане свежия вид и тонуса на кожата, включително в условията на неблагоприятни фактори като високи нива на стрес, живот в замърсена околна среда, тютюнопушене, лошо хранене и др.

- Подпомага състоянието при кожни алергии, акне, дерматози, псориазис и др.

- Alive! коса, кожа и нокти на Nature's Way допринася за поддържане нормалното състояние на скалпа и укрепването на косъма при честа употреба на преса, сешоар и стилизиращи продукти.

- Осигурява видими ползи при косопад.

- Спомага за възстановяване здравия вид на косата, блясъка и еластичността й.

- Укрепва нокътната плочка, намалява нацепването на ноктите и насърчава растежа им.

Косата ни го заслужава, кожата ни го заслужава, ние го заслужаваме!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР