От любов към кожата

22 May 2019

Кожата е най-големият орган на нашето тяло. Грижата за нея е един от най-важните фактори както за добрия ни външен вид, така и за здравето ни. Затова, за да бъде кожата ни красива и здрава, към нея трябва да подхождаме с мъдрост… и любов!

Защитата от слънцето е нещо задължително, когато говорим за грижа за уязвимата кожа. Горещите летни дни са на прага и предстои все повече да се излагаме на слънце. Вредните ултравиолетови UVA и UVB лъчи са познати като същински враг на кожата, но такива са и видимата светлина (по-точно синята) и инфрачервените лъчи. Списъкът с рисковете е дълъг - бръчки, преждевременно стареене, петна, оксидативен стрес, изгаряния…

Ето защо изборът ни на слънцезащитни продукти трябва да е внимателен и да се уверим, че не правим компромиси.

Дерматологични лаборатории A-Derma предлагат за лято 2019 ново поколение флуид - A-Derma Protect Невидим флуид SPF50+ много висока слънцезащита за смесена към мазна кожа.

Формулата му осигурява тройна защита, посветена на уязвимата кожа:

1. Защита на кожата от вредните ефекти на слънцето с патентована* фотопротективна система, фотостабилна и водоустойчива, за защитата, от която се нуждаем.

2. Подсилване бариерната функция на кожата, благодарение на съставката BARRIESTOLIDE®, която стимулира неосинтеза на липиди, за намаляване нивото на уязвимост спрямо агресивното действие на UV-лъчите**.

3. Съхраняване клетъчния капиталпосредством антиоксидантното действие на Масло от кълнове от овес RHEALBA®, което и стимулира клетъчния детокс.

A-Derma Protect Невидим флуид SPF50+ мигновено попива за 3 секунди, не оставя никакви следи и е съвършената база за грим. Освен респект към кожата, той има такъв и към околната среда. Благодарение на стриктна селекция на филтри и лесно биоразградими съставки във формулата и по-трудно усвоими от морските организми, продуктът е разработен така, че да не вреди на водния природен свят.

Всяка уязвима кожа заслужава нежна грижа, съчетаваща в себе си науката и природата. Обичайте кожата си!

Продуктите на A-Derma можете да откриете: Ремедиум, SOpharmacy,  Аптеки 3.66, Аптеки Медея.

* Патент Pierre Fabre
** Тест in vitro

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР