Околосветско винено пътешествие

Discover.Vino World дава възможност на всички любители и ценители на доброто вино да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас.

01 May 2019

За два дни (на 10 и 11 май) над 20 вносители ще покажат най-новите и интересни вина от своето портфолио. За първи път по време на Discover.Vino World ще има обособена зона с ресторанти, които ще предлагат вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК.

На изложението ще се дегустират внасяните у нас вина от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Огромното разнообразие на света е разпределено на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония, както и Нов свят. Отделна секция е посветена на два типа вино, които се радват на особен интерес по целия свят: пенливи и розе.

За да бъде удоволствието от този празник на сетивата по-пълно, на Discover.Vino World ще има зона със свободен достъп, където всеки ще може да се запознае, опита и закупи специално подбрани храни и аксесоари. Щандовете ще бъдат разположени във фоайето пред зала 6 на НДК.

Билети за Discover.Vino World могат да бъдат купени от електронния магазин на Gourmet Publishing или на място.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР