Емил Чолаков напуска bTV

24 April 2019

Винаги съм обичал работата си в bTV, защото през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя удоволствие и ми дава голяма свобода. Имах шанса да представям времето така, както исках да го чуя самият аз - възможно най-приятелски и позитивно. Но дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една професия, към която отдавна имам интерес, и да бъда полезен по друг начин", заяви водещият на прогнозата за времето по bTV Емил Чолаков.

Едно от най-интересните и колоритни лица от малкия екран, поне що се отнася до метеорологичните прогнози, е част от екипа на телевизията вече 13 години.

Причината да напусне медията е, че се насочва към сфера извън медиите, но близка до знанията и уменията му, които са свързани с метеорологията, съобщават от bTV.

Предлагаме ви част от репликите, с които успя да превърне прогнозата в малко тв шоу, често карайки ни да пропуснем информацията за това какво всъщност ще е  времето.

"Горещо, хладно, слънчево, дъждовно – какво ще бъде лятото, си знае лятото."

"В средата на зимата вместо да се застуди и сняг да вали, та и на кучетата да им е студено, то ще вземе да се запролети. Срам ме е да ви кажа за какви градуси става дума."

"Ще задуха и ще завали – а защо точно през почивните дни… и аз това се питам, ама на – време!"

"То бива промяна, бива рязка промяна, ама чак пък толкоз… А че му е време на времето да се променя – време му е. Не може да е все така нечовешки горещо в средата на септември."

"Студ, сняг, студ, сняг и после пак. Тази зима съвсем се взе насериозно."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР