55-годишната Бриджит Нилсен иска да роди още едно дете

eva.bg 25 March 2019

Снимка: Instagram

Бриджит Нилсен стана част от световния информационен поток миналата година, след като на 54-годишна възраст роди петото си дете от петия си съпруг. Над 10 години се е опитвала да го зачене чрез ин витро процедури и въпреки прогнозите на лекарите, чудото в крайна сметка се случи.

Тя забременя и роди красиво и здраво момиченце, което кръстиха Фрида.

Сега 55-годишната Бриджит е готова да започне опитите за шесто дете, понеже съпругът й Матия много искал момченце.

Бих могла да имам още едно. Ще е шестото ми. Човек никога не бива да казва никога. Съпругът ми Матия ме кара, защото той много иска още едно дете. Наистина много обича нашата малка принцеса, но би искал да има и момченце. Аз, например, понеже имах четири момчета преди това, тайничко се надявах да е момиченце“, заяви в интервю Бриджит Нилсен.

Бриджит е на 40 години, когато среща Матия Деси, който е с 16 години по-млад от нея. И понеже много иска да има дете от него, решава да замрази свои яйцеклетки. Лекарите й давали само 3-4 процента шанс да се сдобие с дете. И въпреки това, след десетгодишни опити, се ражда малката Фрида. Останалите четири деца на Нилсен са момчета и са на 23, 25, 28 и 34 години. Те са от трима различни съпрузи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР