Nature’s Way обединява сили с Mandy Moore в името на доброто

13 March 2019

Тази година Nature’s Way отбелязва своя петдесетгодишен юбилей в индустрията на природните продукти за здраве. По този повод американската компания ще работи съвместно с Манди Мур – успешна актриса, певица и ревностен привърженик на идеята за здравословен начин на живот.

Ето какво споделя Манди Мур за партньорството си с Nature’s Way!

- Какво е причината да си партнирате с Nature’s Way?

-Намирам се в период от живота си, в който разбирам, че ако положа повече усилия в грижата за себе си, ще мога да се чувствам по-добре. Превръщам се в най-добрата версия на себе си и това се отразява на взаимоотношенията ми с колегите, семейството и приятелите ми. Историята на Nature’s Way кореспондира с вижданията ми – фактът, че вече 50 години компанията помага на хората да имат по-добър живот, ме подтикна да стана техен посланик.

- Как обикновено протича денят на човек, който практикува здравословния начин на живот?

-Аз не съм от типа хора, свикнали да действат по график, а просто се опитвам да се грижа за себе си. Правя неща, които ме карат да се чувствам добре - пия достатъчно количество вода, старая се да се наспивам добре и да прекарвам повече време на открито. Туризмът ми допада. Живея в район в Лос Анджелис, в който има много туристически пътеки и ми е приятно да изпробвам нови такива. Голям фен на природата съм и това е една от причините, поради които подхождам с толкова хъс към партньорството си с Nature’s Way. Идеята, че човек може да се обърне към природата, да черпи от нейните дарове и посредством тях да оказва положително влияние върху здравето си, силно ми допада.

- Кой е любимият ти продукт на Nature’s Way?

-Тази зимаизползвам един от продуктите с черен бъз от серия Самбукус (Sambucus) в желиран вариант. Има страхотен вкус и наистина помага на имунната ми система. Желираните таблетки са много са удобни за прием, когато си на път.

- Кое в хода на партньорството ти с Nature’s Way ти харесва най-много?

-Харесва ми, че разполагам с възможността да дам своя положителен принос за живота на толкова много хора. Изключително съм развълнувана относно дарението на Nature’s Way за “Vitamin Angels”*. Фактът, че майките и децата в САЩ и по света ще имат достъп до естествени продукти за здраве, които ще им помогнат, ме радва. Чувствам се щастлива да бъда част от екип, който разполага с ресурсите, необходими за доброто здравословно състояние на онези хора, които нямат достъп до тях.

*За да отбележи петдесетата си годишнина, американската компания Nature’s Way дарява 50 000 долара на организацията “Vitamin Angels”. С този си жест, Nature’s Way ще помогне на много майки и техните деца в САЩ и по целия свят.

Ако искате да научите повече за Манди Мур, следете профила на Nature’s Way в instagram, за да видите кои са любимите ѝ продукти и да научите повече за дейността на Nature’s Way!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР