Кралското семейство в цялата им прелест

12 March 2019

Снимка: getty images/guliver

Цялото кралско семейство се събра за службата по случай Денят на Общността на нациите и нямаше как Меган Маркъл и Кейт Мидълтън да не привлекат внимание върху себе си. Двете демонстративно се целунаха, явно с цел да покажат, че в слуховете са проблеми помежду им няма нищо вярно.

Но пък британските медии пак намериха за какво да се хванат. Този път наблегнаха на факта, че докато Кейт облича за втори път червения тоалет, то Меган Маркъл се е преоблякла в още един нов и скъп дизайнерски тоалет в рамките на един ден.

За ангажимент сутринта тя бе в зелено палто и рокля от новата колекцията на Erdem на стойност £9 000, а за службата след това се преоблече в изцяло бял тоалет на Виктория Бекъм, който в комбинация с чантата и обувките пак възлизаше на £9 000. Тоест – 18 000 английски лири за дизайнерски тоалети и аксесоари само за един ден в сравнение със старото палто и рокля на Кейт...

В галерията ни може да видите както херцогините, така и останалата част от кралското войнство. Кралица Елизабет II и Камила Паркър бяха заложили на различни нюанси на виолетовото, което също нямаше как да не бъде подминато от модните критици.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР