Честваме силата и елегантността на жената

С FREYWILLE и тяхната цветна приказка от емайлирани бижута

06 March 2019

Наближава осми март, а в този ден важна е жената. Може да се поглезим или да ни поглезят с подарък, който да илюстрира женската природа – силна, любяща, мистериозна, страстна. Със сигурност няма да сбъркате, ако се потопите в цветната приказка от емайлирани бижута на FREYWILLE, олицетворяваща именно женската същност и елегантност.

Силна... като колекцията на MAGICSPHINX на FREYWILLE: крилатият сфинкс е женско митично създание и древен символ на власт, въплъщаващ мечтата на човечеството: тя съчетава силата и елегантността на лъва, със свободата на орела и интелектуалните способности на човешкото същество.

Любяща... нежна и вдъхновяваща в същото време: топла прегръдка е и колекцията на FREYWILLE „L'AMANDIER ROUGE ÉCLAT“ от серията „Hommage а Vincent van Gogh“. Греещ в красиво червено,преплетено със златни клонки и меки розови бадемови цветове, дизайнът подхожда на дама с интригуващ характер и голямо сърце.

Мистериозна... Многобройни сини нюанси, с нежни акценти от чисто 24-каратово злато създават настроение на ясна звездна нощ, запечатана с цялата си прелест - мечтателна и мистична. „ЕTERNITЕ“ от серията „Hommage à Vincent van Gogh“ подчертава характери с дълбока душевност и дами, които са склонни да изследват това, което не е видимо на пръв поглед.

Два съществени елемента са в основата на креативната работа на екипа: любов към изкуството и страст към дизайна. Много от колекциите са вдъхновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална. Други са плод на хуманистичната философия на бранда. Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

Сърцето на всяко бижу е артистичният дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен на цвят емайл. Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки уникалността и най-високото качество.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР