Да чуем наследника на Бари Уайт

Марио Бионди в Зала 1 на НДК

22 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Наричат Марио Бионди певеца с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика, достоен наследник на Бари Уайт, не само заради тембъра, но и заради съблазнителното усещане, което се носи от музиката му. А дали това е така, ще имаме шанса да се убедим лично след срещата с него в Зала 1 на НДК на 18 октомври.

Бионди пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония“, а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година. Той има зад гърба си издадени 9 албума като последният излезе през март 2018 година и носи заглавието „Brasil“. Певецът реализира супер успешно турне през изминалата година, включващо 24 дати.

Билети за концерта на Марио Бионди в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg. За най-големите почитатели на Бионди организаторите предвиждат ВИП билети в ограничен брой. Притежателят им ще има възможност да се потопи в атмосферата на събитието, възползвайки се от отделен вход за концерта, специално посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР