Денят на (само)влюбените

Кой е казал, че на Св. Валентин не може да обичаме и празнуваме просто себе си?

11 February 2019

Случайно открита стара вещ, отдавна забравен аксесоар или пък смачкана петолевка, скатана в малкия джоб на захвърлена чанта... Всеки един от нас познава това чувство на приятна изненада. За жалост обаче, подобни случайности не се появяват всеки ден, а когато това стане, вероятно е вселенски знак, който цели да ни покаже колко важно е да радваме себе си. Вечно забързани за някъде, отнесени и заети, забравяме да се самоухажваме с малки и дори на пръв поглед незначителни неща. За щастие, такива пропуски лесно могат да бъдат поправени дори с минимални усилия. А и сега, в контекста на празника на любовта, е редно да отпразнуваме най-дългата връзка в живота си - тази със самите нас. Ето няколко идеи как:

Първата стъпка е изборът на определен повод, празник или просто късметлийски ден от седмицата, в който задължителното условие е да зарадвате себе си с това, от което имате нужда. Ако Св. Валентин е вашият ден и с радост ще се включите в еуфорията от червени сърца и разливащо се вино, представяме ви как можете да го осъществите още… сега. Единственото условие е да сте щастливи от избора си.

- Орхидеята, например, е прекрасен избор. Точно като “all the single ladies”, тя обича да вирее сама, има си високи изисквания и притежава собствен стил. Но точно тази опърничавост я прави толкова желана и търсена. Макар и капризна в отглеждането, тя е красива, изящна и с много разцветки. Едно такова прекрасно цвете със сигурност ще ви накара да засияете дори още преди да сте намерили неговото място във вашия дом, докато всички по улицата благородно (или не) ще ви завидят.

- С наближаващата пролет всички магазини зареждат своята нова пролетна колекция. Витрините се пълнят с цветни дрехи и аксесоари и точно това е правилният момент да излезете на пазар и да подарите на себе си красивото жълто сако, яркочервения панталон или пък официалната риза, която грабна вниманието ви още, когато я видяхте за първи път. Каквото и да си вземете, важното е да ви усмихва и да ви дава онова “харесвам-се-и-това-е-най-важното” чувство.

- В случай пък, че решите “от мен за мен” подаръкът да бъде нов смартфон, ние имаме горещо предложение за вас. Само преди няколко дни беше представен най-новият модел на Motorola - moto g7 plus. Този красавец е готов да ухажва всяка дама и да ѝ отдели точно толкова време, колкото ѝ е необходимо. Освен това няма да му е много трудно, защото има безброй преимущества, които го правят наистина неустоим. Ще започнем с това, че е много чаровен, облечен в модерен U-дизайн, силен и същевременно много интелигентен, мисли много бързо и най-хубавото - отговаря мигновено на всяка ваша команда. В неговите очи винаги ще сте най-красивите - и няма как да е иначе с тази вълшебна камера с толкова много вградени функции като боке, смарт композиция, разпознаване на усмихнати лица, цветен акцент, живи снимки и какво ли още не. Предвид наличието на премиум функцията оптична стабилизация на изображението, както и приближаване на кадъра във висока резолюция, цената е повече от невероятна. Само за 599 лв. този палавник в червено или тъмносиньо може да бъде ваш. Ако си мислите, че сте способни да го изтощите бързо, трябва да знаете, че с върховото за този клас 27W TurboPower зарядно moto g7 plus ще презарежда за часове работа само след броени минути в контакта.

И ето така, на Св. Валентин по възможно най-романтичния начин може да започнете една нова, красива и вълнуваща връзка, в която няма да се налага да правите никакви компромиси.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР