В EVA през февруари

31 January 2019

Снимка: Диляна Флорентин

Какво крие неосветената от телевизионните камери страна на Десислава Стоянова? Каква е водещата на „Преди обед” по bTV, когато махне грима и остане с най-близките си? Много или малко са хората, които допуска до себе си и кой й казва наздраве и три числа, когато кихне? И защо би поканила на палачинки Серена Уилямс?

ЕVA скъсява дистанцията с Деси Стоянова във февруарския си брой и открива, че тя още държи за ръка съпруга си – един загадъчен, умен и толкова синеок мъж. И вече по-рядко двете си момчета, защото нуждата от свобода пораства с децата.

Звезди без грим е световна тенденция, но дори още преди Алиша Кийс да я формулира и да основе движението #Nomakeup, EVA винаги се е стремила да отиде отвъд воала на рекламните образи, да изследва дълбочините в характерите, да чуе неказаното дотогова и не заради търсенето на сензации, а в търсенето на истински хора, които говорят открито за проблемите си, без да се опитват да продават минатото си през 10 филтъра селфи. Опитвали сме се да намираме стойностни истории, които овкусяват живота със смисъл.

#Nomakeup в EVA през февруари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР