Разкошно бъдеще

Запознайте се с Alfa Brides by Bridal House – съвършеното съчетание от романтичните дизайнерски рокли на Justin Alexander и убеждението, че бъдещето принадлежи на смелите, открояващите се жени

24 January 2019

Добре познатият бутик за булченски рокли Bridal House стартира новата година с ново име и ново лого, вдъхновено от силните жени, които знаят какво искат от живота, от мъжа до себе си, от сватбения си ден и... рокля, разбира се. Новата концепция на създателите на Bridal House Емилия и Янис Куркудиади има за цел да задълбочи развитието на идентичността на бранда, а логото на Alfa Brides by Bridal House носи духа на гръцката култура, език и архитектура – силна символика, отразяваща дамите, за които е предназначена.

От близо четири години Bridal House съществува на модния пазар като ексклузивен представител на престижния американски бранд Justin Alexander - семейна компания, която е и един от най-влиятелните производители на сватбена мода в САЩ и Европа. Марката дебютира на сцената на сватбените облекла през 1949 година. От тогава до днес, дизайнерският екип на бранда печели вниманието на публиката с умелото съчетаване на модерните тенденции с класиката на вечната елегантност.

В България, моделите на Justin Alexander може да откриете единствено в двата бутика на Alfa Bridesв София (в Bulgaria Mall) и Варна.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР