Червилото, което подхожда на всички

07 January 2019

Както вече много добре знаем, червилото е онзи продукт, който почти винаги присъства в грима на жените. Но също така знаем и че едно червило стои на някоя жена, а на друга – не. Причината е в това, че цветът на червилото трябва да се избира според цвета на кожата, както и цвета на косата и очите.

Така например, телесното червило в бежов нюанс перфектно отива на всички светлокоси момичета, но и за красавиците със смугла кожа. Също така, приляга перфектно на естествено розовия цвят на устните. Нюансът му може да е по-мек или по-светъл в зависимост от покриваемостта му.

Непрестанното ни търсене на перфектен грим продукт ни отведе до едно червило, което не само е стилно и ефектно, но същевременно подхожда на всички типове кожа и коса. Това червило наистина ще те улесни в мисията да намериш най-универсалното червило, което безупречно да разкрасява устните ти.

Нашият безспорен фаворит е Color Sensational Vivid Matte Liquid червилото в цвят Nude Thrill. Червилото е просто матова магия, а красивата Джиджи Хадид е негово рекламно лице.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР