Модни тенденции в зимния грим за 2019 г.

29 December 2018

Преди да се запознаете с последната мода в гримирането, помнете простичките правила, които трябва да спазвате независимо от тенденциите.

Тези правила са:

  • Нека гримът ви да отговаря на събитието, което посещавате.

  • Гримът е предназначен както да скрие недостатъците по кожата и лицето, така и да подчертае красивите ви черти. Целта му е да придаде изразителност на очите и чувственост на устните.

  • Помнете, че модерният грим е изключително разнообразен и вариативен, което означава, че имате голям избор какво точно да изберете за настоящия зимен сезон.

Не са малко дамите у нас, които се интересуват от последните предложения и тенденции в гримирането, зададени от световно известни стилисти, гримьори и модни дизайнери. Представяме ви петте най-нови тенденции в гримирането за зимния период на 2019 г.

Тенденция 1: Акцентиране върху долния клепач

Акцентирането върху очите се получава с нанасянето на няколко поредни слоя спирала върху миглите. Днес все повече жени предпочитат да акцентират върху долния клепач, като залепят фини изкуствени мигли на долния клепач.

Използването на декоративна козметика ще ви помогне да постигнете невероятен ефект в подчертаването на очите. Богатата гама продукти за очен грим включва очни линии, спирали, сенки за очи, моливи за очи и други подобряващи и разкрасяващи средства.

Тенденция 2: Естествени и безцветни вежди

За разлика от досегашните тенденции, последната мода дава пълен обрат по отношение на веждите, които биват оставени недокоснати и в техния естествен вид. Тази дръзка тенденция е характерна за края на 2018 г и ще се запази и в началото на 2019 г.

Тенденция 3: Цветни сенки

Съвременните дами обичат наситените цветове и залагат на богатата палитра. Тенденциите в тази насока са избирането на розово, ярко жълто, червено, оранжево, синьо, зелено, както и нанасянето на неонови сенки върху клепачите за повече настроение и свежест в мрачните зимни дни. Ако ви е трудно да намерите подходяща палитра за вашите цветни сенки, можете да се насочите към продуктите на Mac козметика.

Тенденция 4: Устни без ясно очертан контур

Най-новите тенденции за сезона изключват използването на молив за устни, за да оставят устните с размити граници и без ясен контур. За цветове се избират ярките пурпурни, бордо или червени цветове, които подчертават чувствеността на устните.

Тенденция 5: Метален или сребрист нюанс в грима

Металният или сребрист блясък са на мода. Такъв ефект можете лесно да постигнете, като се възползвате от продуктите на Есте Лаудер. В тази колекция ще откриете матиращо червило с метален ефект, бронзираща пудра, течен бронзант с апликатор, металическо течно червило и много други продукти, които ще ви помогнат да сте в крак с най-новата мода в гримирането.

Опитайте да следвате тези тенденции през този зимен сезон, за да изглеждате по-различни и по-впечатляващи от всякога!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР