2019: Годината на Земната свиня

Земната свиня носи със себе си апел към загърбване на гордостта...

31 December 2018

Зодиакалните знаци в китайския хороскоп се определят от това в коя лунна година се намира датата ви на раждане. В китайските вярвания животното, в чиято година сте се появили на този свят, влияе изконно на това каква ще бъде не само персоната ви, но и съдбата ви. Всяка година различно животно оказва влияние върху събитията. На четвърти февруари приключва годината на Кучето, като започва годината на Земната свиня. Как можем да почерпим от китайската мъдрост, споделяме в следващите редове.

2019 г. ще ни изпрани пред съдбоносни избори, които обаче трябва да бъдат водени от здравия разум. Ирационалността в това отношение ще бъде пагубна.

Годината на Земната свиня предвещава много нови възможности, които обаче трябва да бъдат добре обмислени, преди да бъдат превърнати в реалност.

Щастливите числа на този зодиакален знак са са 2, 5 и 8.

Всички перипетии и неприятни моменти ще бъдат каляващи духа по един или друг начин. Погрешен съвет е този, който настоява нещата да не се приемат твърде сериозно. Напротив – изживявайте всичко, което е необходимо, защото само така можете да го преодолеете. Радостните моменти ще бъдат също толкова много и запомнящи се. Много от тях ще се появят като заслужена награда след усилен труд или труден период.

Земната свиня носи със себе си апел към загърбване на гордостта: приемайте помощта, която ви се оказва и недейте да преминавате през всичко сами. В същото време трябва да се научите да бъдете по-отдадени и искрени.

Земната свиня символизира честност, затова задкулисните помисли и действия няма да донесат нищо добро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР