Кейт Босуърт: Пет тоалета за 24 часа!

eva.bg 07 December 2018

Снимка: instagram

Кейт Босуърт е една от най-стилните знаменитости – тя никога не е правила компромиси по отношение на модата, затова не сме го и очаквали от нея. Но сега актрисата успя да надмине дори себе си, сменяйки цели пет тоалета в рамките на един ден. Не можем да не признаем, че това е впечатляваща бройка.

Камерите, уловили „дефилето“ й из нюйоркските улици, показаха, че Кейт е същински хамелеон и може да „жонглира“ с дрехите, както пожелае. Рано сутринта, отивайки към шоуто Kelly And Ryan, 35-годишната актриса облече светъл ансамбъл от две части, който съчета с малка чанта от Chloe.

По-късно тя се запъти към радиостудиото SiriusXM, облечена в яркочервен пуловер и светли дънки. Напускайки студиото Кейт вече беше забелязана в елегантна черна рокля без ръкави и отворен гръб – очевидно студът не може да я изплаши.

Пред Build Series Build Studio виждаме, че красавицата отново есменила тоалета си с изящна, дълга сатенирана рокля. Това не спря Кейт да реши да промени визията си още един път, на отиване към AOL Build. Тя облече тъмнокафяв ансамбъл, състоящ се от панталон с висока талия и топ с дълги ръкави.

Вижте всички тоалети на Кейт Босуърт в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР