Спиралата, твоята най-добра приятелка

L’Oreal Paris представя Unlimited Mascara, която ще ви спечели завинаги

07 December 2018

Казват, че всичко е възможно с малко кофеин и спирала. Последната винаги е била вярна на жените, давайки им увереност и красив, изразителен поглед, през който да наблюдават света. Именно затова спиралата, този задължителен продукт за всяка жена, в своята история претърпява множество подобрения и иновации, за да достигне онзи връх на съвършенството, който не прави компромиси – нито със здравето на миглите, нито с ефекта, нито с дълготрайността... С други думи: спиралата не трябва да има лимит.

L’Oreal Paris представя Unlimited –спиралата, надминаваща всички очаквания. Защо? Защото тя носи духа на Париж – забързаният шумен град, който не чака никого, но е и безкомпромисен ценител на естетиката. Unlimited поддържа жаждата за креативност, внасяйки професионален резултат в ежедневната визия на грима. Формулата, издържаща до 24 часа, повдига и издължава миглите, като издържа на всички предизвикателства, които поднася деня. Невероятният ефект, който придава на очите най-подчертана изразителност, остава върху очите. Времето не е ограничение за този продукт.

Ето затова Unlimited от L’Oreal Paris е твоята най-добра приятелка! Защото можеш да разчиташ на тази спирала. Докато живееш за мига, си подаряваш извити красиви мигли, които оформяш сама. Контролът при нанасянето е изцяло в твоите ръце, още от първото движение. Изключително лесна за употреба, спиралата улеснява ежедневието, в което имаме твърде малко време да се гримираме и гоним график. Unlimited опровергава факта, че всичко направено набързо, не е качествено. Сега, само за миг, върхът на всяка мигла поотделно е удължен.

Новата формула, богата на черни пигменти, надграждащата се, гладка текстура, са причината за лесното извиване на миглите. Вътре има полимери, които подпомагат всичко това. Стига вече „акробатични“ номера – тази спирала работи за теб, а не срещу теб. Четката, разбира се, също е от значение. Именно тя осигурява изключително лесен достъп до всяка мигла. Тайната е в това, че тя има две позиции:

1. Права четка за постигане на ефекта на дълги и извити мигли 

2. Наклонена четка за придаване на интензивност на късите мигли

Тук определено се заформя едно добро приятелство!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР