Стилът на... Дженифър Анистън

Живото доказателство, че усмивката е най-добрият аксесоар

eva.bg 30 August 2020

Снимка: getty images

Дженифър Анистън – актрисата, чийто чар никога не се изпари, а усмивка все така не слиза от лицето й. Не е изненада, че е оглавявала класации за най-красивите хора на света и е обявявана за „Жена на годината“. Анистън е живото доказателство, че усмивката е най-добрият аксесоар, а тя е раздавала (и продължава да раздава) много такива, най-вече с ролята си на Рейчъл Грийн в емблематичния сериал „Приятели“, който не можем да спрем да гледаме толкова години след приключването му.

 „Знам, че имам бръчки на челото, както и фини линии около устата, но те са от усмивки... Аз обичам да се усмихвам, така че - нека ги има!“, категорична е актрисата.

Образът на Рейчъл Грийн много прилича на самата Дженифър, особено по отношение на любовта си към модата. В „Приятели“ тя беше най-добре облеченият персонаж, а в реалния живот актрисата без съмнение е една от най-стилните жени сред знаменитостите. Благодарение на нея силата на „малката черна рокля“ е затвърдявана многократно. На червения килим, на вечерно излизане или на разходка из града – Дженифър десетки пъти е доказвала, че с една малка черна рокля грешките са невъзможни. Много често обаче тя я заменя с гащеризона. Той е любимо за нея облекло, също толкова, колкото и саката, блейзърите, панталоните. Но не с това се изчерпва почеркът й.

Дженифър не се притеснява да залага на по-разкриващи тоалети, подчертаващи спортната й фигура. Когато трябва да е представителна на някое звездно събитие, Анистън обича изрязаните деколтета и роклите с дълбоки цепки. В разрез с това, ежедневният й стил е съвсем неангажиращ: широки палта и жилетки, кожени якета, слънчеви очила, дънки и спортни маратонки (за предпочитане бели!). Ако иска да разчупи ежедневната си визия, актрисата слага високи обувки, пола, залага и на аксесоари като колани и нежни колиета.

Когато иска да бъде бляскава, Дженифър Анистън знае как да го направи! На най-официалните събития актрисата избира внушителни рокли, най-често в класически цветове. Наш личен фаворит е появата й на наградите Оскар на 24 февруари, 2013 г., когато актрисата облече изящна червена рокля без презрамки от Valentino!

Добрият вкус на Дженифър, съчетан с невероятното й излъчване и грижа за себе си, я превърнаха в секссимвол. Но не така тя вижда себе си: „Не знам какво означава да бъдеш „секссимвол“. Когато се погледна на корицата на някое списание, не виждам себе си там. На снимката е една друга жена – гримирана, издокарана, направена... Това не съм аз“. А когато я питат кога се чувства най-красива, актрисата отговаря: „Когато съм в кръга на най-близките за мен жени“.

Запознайте се отблизо със стила на Дженифър Анистън в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР