Dolce & Gabbana - въпрос на ДНК

Ревюто на Dolce & Gabbana за сезон пролет/лято 2019 в рамките на Седмицата на модата в Милано

eva.bg 24 September 2018

Ревюто на Dolce & Gabbana за сезон пролет/лято 2019 в рамките на Седмицата на модата в Милано бе един очакван и в същото време изненадващ триумф. Модният тандем определено знае как да извика възхищение, как да превърне подиума в обществена трибуна и шоу спектакъл. Този път мотото на тяхното ревю бе ДНК.

„Всеки от нас е крал или кралица на собствения си живот“, каза Доменико Долче. И в тази връзка най-логигчното нещо е да се харесвате в собствената си кожа, да приемете своята уникалност, да не броите годините си, а да приемете гените си. Пръстовите отпечатъци на двамата дизайнери бяха показвани на екрани зад публиката по време на ревюто.

А какъв по-добър начин да илюстрират ДНК разнообразието от това да заложат на разнообразни модели. Възрастта, формите, косите, полът – нищо от това не е определящо за това да се чувствате красиви. От бебета, през тийнейджъри, жени в разцвета на силите си, жени с побелели коси, от джендър неутрални, до такива, чиято сексуалност крещи в лицето – на подиума имаше истински ДНК спектакъл.

Моника Белучи, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Карла Бруни, Изабела Роселини с дъщеря си и внучето си, приятелката на Кристен Стюарт - Стела Максуел, племенницата на принцеса Даяна - лейди Кити Спенсър, излизащата от клишето на модните стандарти Ашли Греъм, Емили Ратайковски, синът на Джуд Лоу – Рафърти... звездите в галактиката на Dolce & Gabbana бяха много и все с уникално ДНК. Вижте ги в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР