73 въпроса към Лейди Гага

Звездата краси корицата на Vogue и участва в рубриката им „73 въпроса“

eva.bg 14 September 2018

Лейди Гага отвори вратите на имението си в Малибу за екипа на списание Vogue. И докато им показваше малка част от жилището си, звездата отговори на 73 блиц въпроса. В момента 32-годишната певица е особено актуална, но не толкова с музикалните си изяви, колкото с първата си главна роля за голям екран. Тя играе заедно с Брадли Купър в режисирания от него филм „ A Star Is Born“.

Изгледайте видеото и ще научите доста интересни факти от биографията на Гага, сред които и кой е най-любимият тоалет, с който се е появявала на публични събития. Визирайки екстравагантния и интересен гардероб на певицата, със сигурност ще ви е интересно да разберете, че това е роклята на Alexander McQueen, която носи на видеонаградите на MTV през 2010 година. И, не, това не е роклята с пържолите.

Най-голямото й модно вдъхновение е Одри Хепбърн в „Закуска в Тифани“. Гледа хорър филм, когато иска да релаксира и да си почива. Човека, с когото иска да направи дует, е Стиви Уондър. А какви отговори е дала на останалите въпроси, ще разберете във видеото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР